Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

Markiser och solskydd

 

Vi hjälper dig att njuta av sommarsolen i skuggan med hjälp av markiser. Markiser kan förvandla din uteplats till ett extra rum som ger behaglig svalka eller skydd mot regnet som börja falla när man precis satt sig till bords. Hos oss hittar ni ett komplett sortiment av solskydd för både inomhus och utomhusbruk - markiser, persienner, plisségardiner, lamellgardiner och roller. Solskydd i alla storlekar anpassade efter dina mått. 


 

Bilglas

 

Företaget är ett auktoriserat bilglasmästeri, vilket innebär att vid byte av bilglas utförs det av erfaren och specialutbildad personal. Har du fått ett stenskott, sprucken vindruta, trasig sidoruta eller bakruta? Boka tid hos oss. Vi utför även stöldskyddsmärkning. 

 


Inglasning

 

Vi kan hjälpa dig att förlänga sommaren, vi tillverkar och glasar in er altan eller uterum. Med vårt inglasningssystem släpper ni in solen men stänger ute vind och kyla. Tillsammans med våra kunder skräddarsyr vi er inglasning efter era önskemål. 

 

 

Vill du veta mer om oss eller har du frågor till oss är du välkommen att kontakta oss, eller klicka här för att läsa mer om oss. 

 


 Markiser

Bilglas

Inglasning

 
Kontakt

Lindqvist & Son Glasmästeri i Lindesberg AB


Smedjegatan 15
711 30 LINDESBERG

Kontakta oss
Email
Tel: 0581-62 52 90
Tel: 070-577 17 50